danszin logo
 

Ervaringen

Vertel hier over je ervaring met danszin

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


christa:
Twee jaar geleden weer begonnen met expressief dansen, nu bij Cynthia. Eerst een proefles maar het was als thuiskomen na een lange periode. Heerlijk dansen zoals je bent, niets moet alles mag. Dansen op mooie muziek, diep in je gevoel gaan, tot jezelf komen. Samen dansen en tot mooie expressies komen die zomaar ontstaan of een opdracht dansen maar altijd alleen zoals jij je voelt en dit dan uitdraagt in je bewegingen. Aan het einde even tot rust komen onder begelieding van Cynthia en daarna een heerlijk kopje thee.
Zie uit naar het nieuwe seizoen.
Christa
Ineke:
Net weer een cursus bij Cynthia beëindigd en nu al weer zin om in januari verder te gaan! Nu het gastenboek het weer doet, wordt het tijd om er een berichtje te plaatsen. Danszin is een aanrader voor iedereen. Het is zo heerlijk om op zo’n ontspannen manier te dansen op steeds weer van die prachtige muziek. Niets moet, alles mag en de bewegingen ontstaan van binnen uit, dus geen gekke danspasjes of andere belemmerende voorschriften.

Ook deze cursus heeft me weer van alles gebracht, want ook van binnen komt er als vanzelf van alles in beweging. Ik heb aan het eind van de les tijdens het bijkomen op mijn matje onder begeleiding van de stem van Cynthia en een mooi rustig muziekje soms de meest wonderlijke beelden gehad. Soms kwam er ook niets, maar dan nog was het heerlijk om even lekker bij te komen na al het gedans en gespring. Volgend jaar dans ik weer lekker verder.
Ineke