danszin logo
 

Ervaringen

Vertel hier over je ervaringen met danszin

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Basisschool Zandhope, 't Zand:
Geweldig! Wat hebben wij een fijne opening van ons nieuwe gebouw gehad! De gehele dag workshops waaronder vijf van Danszin. De kinderen hebben genoten en heerlijk gedanst. Meiden, ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste en professionele (bege-)leiding! Moeten we nog eens doen...
Basisschool de Tandem:
Veel mensen zouden wel graag eens een vogel willen zijn, de kinderen van groep 2/3 van de Tandem in Hoorn weten nu een beetje hoe dat is... Zij hebben onder leiding van Cynthia de workshop "Dansende vogels" gedaan en hebben samen met haar op mooie rustige muziek gedanst en 'gevlogen'.
Ook kennen ze de namen van een aantal vogels en weten ze hoe ze er uit zien. Ze hebben er allemaal enorm van genoten en veel van geleerd!
Mochten deze kinderen een dagje met een dier kunnen ruilen, dan zouden ze dat vast met een vogel willen doen...
Cynthia, bedankt voor deze leuke, leerzame workshop, ook namens alle kinderen.
Anet.

Beheerder reactie: Het was leuk om met jullie te dansen en de kinderen hebben goed hun best gedaan. Zeker bij het zwermen door de ruimte... alle 'vogels' moesten op elkaar letten en samenwerken. Want hoe weten vogels nu welke kant ze op moeten vliegen? Volgens één van de leerlingen hebben ze een soort tomtommetje in hun hoofd... heel slim!